Podul de la lutca

Din primele informații transmise de ISU Neamț sunt surprinse un autocamion și o autoutilitară scrie stiri-neamtro. Știre în curs de actualizare.


K91bk7r Kjn5km

Sunt surprinse un autocamion și o autoutilitară.

. Din podul de la Luţca lung de 216 metri a mai rămas doar o grămadă de beton şi fier. Proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 9 iunie 2022. Podul de la Luțca de peste râul Siret din comuna Sagna s-a prăbușit la doar 9 luni după ce a fost repus în circulație în urma unor reparații.

Podul peste râul Siret dintre localităţile Luţca şi Sagna situat pe drumul judeţean DJ 207 A şi care fusese reabilitat integral în urmă cu câteva luni s-a prăbuşit în timp ce pe el rulau un autocamion şi o autoutilitară informează Agerpres. In dreptul pilelor startul de anrocamente este mai lat iar Pila LUTCA incepe la cca. 1 day agoS-a prăbușit podul de la Luțca de peste râul Siret la doar 9 luni după ce a fost reparat.

Trafic aglomerat pe podul de la vest la ieșire din Ploiești. Circulaţia pe drumul judeţean dintre municipiul Roman şi comunele Doljeşti Sagna Bâra Stăniţa şi Boghicea va rămâne închisă pe termen neprecizat deoarec. 1 day agoTraficul este blocat și alte echipaje de poliție direcționează circulația rutieră de pe DN 15 de la Roman spre Gâdinți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire. 1 day agoPodul de la Luțca a intrat în august 2020 în reparații capitale după 30 de ani de exploatare și a fost inaugurat de autorități în noiembrie 2021. Podul de la Luțca s-a prăbușit.

Podul de la Luțca unul dintre cele mai lungi poduri din județul Neamț în reparații capitale. Premierul Nicolae Ciucă a convocat joi o ședință de Guvern la ora 1400 care se va desfășura în format hibrid. 1 day agoS-a rupt podul de peste râul Siret care face legătura între Sagna și Luțca.

In each material the author and a hyperlink to the primary source are specified. G4Media a scris că acesta este fost consilier județean PSD și tatăl fostului deputat PSD Alexandru Rotaru. Podul de la Luțca nu putea fi dat în folosință.

7 hours agoApar noi detalii. 10 hours agoCitește și. 500 min spatele pilei si se continua cu 60 min fata acesteiaPe malul stang in fata Pilei SAGNA stratul de.

Mai multe anchete au fost deschise după ce podul de la Luțca s-a prăbușit din nou. Podul de la Luţca este unul hobanat cu o lungime de 216 metri. Podul de la Luțca nu putea fi dat în folosință deoarece lucrările nu sunt finalizate și recepționate.

Unul dintre cele mai lungi poduri din județul Neamț cel de la Luțca se află pe lista de investiții a Consiliului Județean și va intra anul acesta în reparații capitale. 21 hours agoReprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman au declarat că în urma incidentului la Luţca în urma căruia podul peste Siret s-a rupt au fost deschise două dosare penale potrivit Newsro. 23 hours agoPreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Ionel Arsene a declarat joi 9 iunie că podul rupt de la Luţca se afla în curtea constructorului deoarece Consiliul Judeţean nu a făcut încă recepţia finală.

1 day agoCătălin Drulă precizează că podul de la Luţca s-a prăbuşit după ce fusese reparat acum 6 luni atunci când președintele Consiliului Județean Neamț - Ionel Arsene declara că încă 50 de ani la Luţca peste râul Siret se va circula în condiţii de siguranţă. 22 hours agoDe Daniela Moise. Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani care primește.

Pod peste raul Siret rupt intre Sagna si Lutca. 9 hours agoPodul peste râul Siret dintre localităţile Luţca şi Sagna care fusese reabilitat integral în urmă cu 8 luni s-a prăbuşit joi în timp ce pe el treceau un autocamion şi o autoutilitarăȘoferul autocamionului a fost rănit fiind scos din autovehicul de oamenii aflați la fața locului. La ora 1523 șoferul rănit urma să fie transport de SMURD-TIM la Spitalul din Roman potrivit ISU NeamțPrin apel la 112 am fost înștiințați despre faptul că s-a prăbușit o parte din podul de peste râul Siret ce face legătura între.

Un autocamion și o autoutilitară se aflau pe pod. La puțin peste jumătate de an după ce au fost terminate lucrările de reparații podul de la Luțca județul Neamț unul dintre cele mai mari poduri hobanate din țară s-a prăbușit. Au fost deschise mai multe anchete după ce podul de la Luțca de peste râul Siret s-a prăbușit la doar 6 luni după ce a fost dat în folosință.

O victimă a fost scoasă din autocamion de către participanții la trafic. A căzut podul pe animale. Este o lucrare complexă.

Ca piesele de domino stâlpii de rezistenţă ai podului s-au frânt. Conform termenero cel care deține firma Darcons care a lucrat la pod este Romică Rotaru. 23 hours agoPoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Neamţ s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modalităţii de realizare a reabilitării podului sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

1 day agoAstăzi 9 iunie în jurul orei 1415 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret DJ 207 A dintre localitățile Luțca Sagna s-a rupt. Ce proiecte se află pe masa premierului. The World News is a platform for publishing news.

Primele imagini video cu podul prăbușit de la Luțca 09 iunie 2022 - no comment wwwromantvro Comunicat ISU Neamț Prin apel la 112 am fost înștiințați despre faptul că s-a prăbușit o parte din podul de peste râul Siret ce face legătura între localitățile Sagna și Luțca. În noiembrie anul trecut la inaugurare președintele consiliului județean Ionel Arsene garanta că zeci de ani podul de la Luțca nu va mai reprezenta vreo problemă pentru participanții la. În cauză s-au deschis două dosare penale unul pentru abuz în.

Ședință de Guvern în format hibrid. Din primele date un autocamion și o autoutilitară circulau. Lucrările podul de la Luțca care s-a prăbușit joi nu sunt finalizate și recepționate așadar obiectivul nu putea fi dat în folosință afirmă într-un comunicat Ministerul Dezvoltării citat de G4Media.

Renovat anul trecut bani mulți muncă nimic și uitați unde s-a ajuns. Fusese reparat acum 6 luni. În urma evenimentului produs a rezultat o.

Podul peste Siret s-a sfărâmat din senin în zeci de bucăţi şi s-a făcut una cu pământul. Any user can add any publication. Rotaru a fost deputat PSD între 2016 și 2020.

El a precizat că pe pod era o limitare de tonaj de 40 de tone. Primul dosar de cercetare penală se referă la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cel de-al doilea pentru comiterea infracţiunii de abuz în. Podul de la Luțca recent reabilitat de CJ neamț dat în folosință prin noiembrie 2021 s-a prăbușit pur și simplu.

Fii la curent cu cele mai noi citeste mai. Doi şoferi care treceau pe pod fix în acel moment s-au trezit dintr-o dată că. Podul de la Luțca se afla într-o stare avansată de degradare de mulți ani însă din cauza lipsei fondurilor lucrările au întârziat.


Ghvorf2ype415m


01qnslr7pkjbsm


Uvgab9hu 8f0am


Din Imagini Podul De La Luțca Pare A Fi Crăpat și Lăsat Pe Mijloc Youtube


Xsaducvsh8zjnm


2qn5up Qvsyadm


6cm4v4sek6vijm


01qnslr7pkjbsm


Mvhapvk0wotdtm


Ebufv6df03ourm


8ifdv5drpledkm


Iybwdl3leuo7lm


Une8xe1nsi 40m


Jmsmtu0cdjti9m


Fueczxpk0ejukm


R8dzxzn2a5znbm


Jc7lv Ovuf9dwm


Ovwxxsddvjilzm


L7zzzler1dorum

You have just read the article entitled Podul de la lutca. You can also bookmark this page with the URL : https://upinhermannasia.blogspot.com/2022/06/podul-de-la-lutca.html

0 Response to "Podul de la lutca"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel